2015 belföldi attrakciója az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár, népszerű nevén az OMÉK volt. A FruitVeb szakmai irányításával, a Fruitmarketing Kft. lebonyolításában Tészeink mind a 10 turisztikai régióban 1-1 standon várták az érdeklődőket.

Hostesseink 25 000 adag kóstolót osztottak ki az 5 nap alatt, vendégül láttuk az orosz delegációt, politikusok, „celebek” mellett a látogatók ezrei ismerkedtek meg az EzerKert standokon a kiváló minőségű magyar élelmiszerekkel. A régióra jellemző tematikus termékek, termékpályák (meggy, paprika, kajszi, alma, bodza, homoktövis…) lehetőséget adtak egy különleges játékra is. A mind a 10 helyszínen aláírást gyűjtő vendégeink 1- 1 tálca szatmári almát kaptak ajándékba, valamint indulhattak a fődíjként kisorsolandó környezetbarát kartoncsocsóért.

Vendégeink szeletelt almát, meggybefőttet, meggy, alma, szilva, bodza, homoktövis és kajszilevet is kóstolhattak. Rengeteg érdeklődőt vonzott a dió valamint az aszalt meggy. Csinos hostesseink dekorációs elemeket is készítettek a gyümölcsökből.

A nagyrészt természetes anyagokból készült egységes standok a kiállítás leglátványosabb építményei közé tartoztak a látogatók szavazatai alapján, ráadásul az építmények és a dekoráció 90 %-a újra felhasználható.

Egyik legfontosabb célunkat,  a Tészek ismertségének növelését tökéletesen szolgálta a rendezvény, bár továbbra is elmondható, hogy van hely a fejlődésre…

World-Food-Expo-2


Meggy

 

fruitinfo logo 2

eszakalfolditesz logo

ezerkert logo

 

logo 150 szeles

botesz

Balaton-ker-tesz LOGO kicsi

plakat